Clinic kat fsc blaasgruis

18,75

Uitverkocht

Artikelnummer: 28849 Categorie:

Beschrijving

Voor de voedingsbehandeling van katten met struviet (blaasgruis) gerelateerde aandoeningen van de lagere urinewegen (FLUTD). Blaasgruis bestaat uit kleine kristallen, die voorkomen in de urinewegen van volwassen katten. Met name de concentratie van het mineraal magnesium in de urine en de zuurgraad van de urine zijn van invloed op de vorming van deze zeer harde, zgn. struvietkristallen. Ze irriteren de urinewegen en kunnen ontstekingen veroorzaken. CLiNiC FSC is speciaal geformuleerd om herhaalde struvietsteenvorming te verminderen.

Essentiële voedingskenmerken

– Een laag magnesiumgehalte > verlaagt de kans op steenvorming.
– Urineverzurende eigenschappen > helpt de vorming van struviet voorkomen.

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vis en visbijproducten, mineralen, plantaardige bijproducten, gist, ei en eiproducten, optimale verhouding omega-6 en omega-3 vetzuren.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 25,0%, Ruw vet 23,5%, Ruw celstof 2,0%, Ruw as 5,5%, Vocht 8,0%, Calcium 0,95%, Fosfor 0,9%,Natrium 0,55%, Kalium 0,65%, Magnesium 0,08%.

Toevoegingen per kg
Vitamine A 22.000 IE, – Vitamine D3 2.200 IE, Vitamine E 120 mg, Koper(koper(II)sulfaat, pentahydraat), Met in de EG toegestane antioxidanten (E320/E321) en conserveringsmiddelen (E280).

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Gewicht 1,55 kg
Brand

CLINIC

Shipping Method

pakket

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clinic kat fsc blaasgruis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.