Petsafe simply clean zelfreinigende kattenbak

177,99

Uitverkocht

Artikelnummer: 392312 Categorie:

Beschrijving

Petsafe Simply Clean Zelfreinigende Kattenbak
De Petsafe Simply Clean Zelfreinigende Kattenbak is een innovatieve, automatische kattenbak die er zelf voor zorgt dat de kattenbak gezeefd wordt.
Hoe werkt het precies? De kattenbak heeft een geluidloos, langzaam bewegend draaisysteem dat een volledige rotatie maakt anderhalf uur. Het systeem zeeft de kattenbak elke dertig minuten en voert daarbij ontlasting af naar een afgesloten compartiment, zodat jij en je kat minder last hebben van de geur. Voor een nog beter en geurlozer resultaat is de kattenbak uitgevoerd met een koolfilter. Jouw kat heeft zo telkens een schone kattenbak tot zijn beschikking en zal minder de neiging hebben om zijn behoefte buiten de bak te doen. Wanneer je de kattenbak in zijn geheel kunt verschonen, kun je de inhoud van het afval-compratiment door zijn uitgekiende maat eenvoudig legen in een zak of de prullenbak, zonder dat je een schep nodig hebt. Kies voor gemak, hygiëne en innovatie met de Petsafe Simply Clean Zelfreinigende kattenbak!

– Zelfreinigende kattenbak: zeer innovatief
– De bak draait langzaam rond, zeeft elke 30 minuten en voert ontlasting en afval uit de bak af naar een afgesloten compartiment
– Met koolfilter voor minder geuroverlast
– Voor katten tot 6,8 kg

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Gewicht 6,8 kg
Brand

PETSAFE

Shipping Method

pakket

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Petsafe simply clean zelfreinigende kattenbak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.