Biokat’s Classic 3 in 1 Kattenbakvulling 10 liter

Biokat´s Classic 3 in 1 heeft een unieke grit combinatie omdat het kattengrit bestaat uit drie verschillende korrelgrootten. Deze unieke combinatie zorgt voor een snellere geurverbinding, verhoogt de zuinigheid in gebruik en verbetert de klompstabiliteit. Het kattengrit is afkomstig uit een gecontroleerd en ecologisch duurzame mijn uit Duitsland. Het grit bestaat voor 100% uit natuurklei en zorgt ervoor dat de Biokat´s Classic een sterk klompend kattengrit is.
 • Grofkorrelige kattenbakvulling
 • Zeer goede geurbinding
 • Compacte klonten
 • 100% natuurlijke hygiene
 • Groot absorptievermogen
(1 klantbeoordeling)

7,27

Beschrijving

Biokat’s Classic 3 in 1 Kattenbakvulling

Biokat´s Classic 3 in 1 heeft een unieke grit combinatie omdat het kattengrit bestaat uit drie verschillende korrelgrootten. Deze unieke combinatie zorgt voor een snellere geurverbinding, verhoogt de zuinigheid in gebruik en verbetert de klompstabiliteit. Het kattengrit is afkomstig uit een gecontroleerd en ecologisch duurzame mijn uit Duitsland. Het grit bestaat voor 100% uit natuurklei en zorgt ervoor dat de Biokat´s Classic een sterk klompend kattengrit is. De speciale kattengritkorrels kleven niet aan de poten van uw kat en voorkomt op deze manier narigheid buiten de kattenbak.

Biokat´s 3 in 1 heeft drie korrelgrootte grit gecombineerd, namelijk; groot, middelgroot en klein korrelig grit. Alle drie de korrels hebben hun eigen functie. De grote korrels hebben uitzonderlijk grote poriën en zuigen gemakkelijk vloeistoffen en geuren op, net zoals een spons. De middelgrote grit korrels vormen bijzonder sterke klompen op het moment dat ze vloeistof opnemen. Ook hebben de middelgrote korrels de perfecte grote om de gaten tussen de grote- en kleine gritkorrels op te vullen. De kleine korrels dienen als verhoging van de zuinigheid. De kleine gritkorrels verdelen zich gemakkelijk door de gehele kattenbak en vermengen zich goed door de grote en middelgrote korrels. De kleine gritkorrels ondersteunen door de vermenging zelfs het prestatievermogen van de andere grit korrels.

Eigenschappen Biokat Classic:

 • Klompgrit bevat drie verschillende korrelgrootten.
 • De grote korrels hebben bijzonder grote poriën en absorberen vloeistoffen en geuren gemakkelijk en sneller.
 • De middelgrote korrels vormen sterke klompen bij het absorberen van vloeistoffen en vullen de gaten tussen de grote – en kleine korrels perfect op.
 • De kleine korrels verdelen zich gemakkelijk door de gehele kattenbak en verhogen de zuinigheid in gebruik.
 • Geen last van het kattengrit buiten de kattenbak door de speciale gritkorrels die niet aan de poten kleven van uw kat.
 • Biokat’s Classic 3 in 1 zorgt voor frisheid tot 32 dagen en is dus enorm spaarzaam in gebruik.
 • Het kattentoilet zal fris, hygiënisch en geurloos zijn.
 • Made in Germany: gegarandeerd geproduceerd in Duitsland.
3.7/5 (6 Reviews)

Extra informatie

Merk

Biokat's

1 beoordeling voor Biokat’s Classic 3 in 1 Kattenbakvulling 10 liter

 1. onlinevisual

  Fijne kattenbakvulling!

Een beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Sivocat Light Weight Javame

Pallet SivoCat Light Weight 25 liter (48 stuks)

397,01

BIOFOOD KATTENSNOEPJES BIJ VLO ZALM 100 ST

4,49

Cats Best Oko Plus 40 Javame

Cat’s Best Oko Plus Kattenbakvulling 40 liter

35,32

Plospan Houtvezel 40 Javame

Plospan Houtvezel 4 x 40 liter

9,31