Biokat’s Diamond Care Classic 8 liter

Het sterk klonterend kattengrit Biokat´s Diamond Care Classic bestaat uit 100% natuurklei die zijn gevormd tot fijne korrels. In Biokat´s Diamond is een actiefkool verwerkt waardoor nare geurtjes snel worden gebonden en vervelende geurtjes verleden tijd zijn. De duurzame actiefkool wordt uit kokosnootbast gewonnen. De kokosnootbast is een duurzame bron omdat die weer aangroeit. Het oppervlakte van actiefkool is aan de binnenkant zeer groot, omdat het een zeer poreuze koolstof is. Één gram actiefkool heeft een oppervlakte van maar liefst 1.000 qm. Het voordeel van het grote oppervlakte is dat het in combinatie met de fysieke krachten van het actiefkool nare geurtjes op een effectieve wijze kan binden en voor een lange tijd kan vasthouden.
 • Klonterend
 • Zeer goede geurbinding
 • Met actiefkool
 • 100% natuurlijk
 • Met Aloë Vera
(1 klantbeoordeling)

8,59

Beschrijving

Biokat’s Diamond Care Classic

Het sterk klonterend kattengrit Biokat´s Diamond Care Classic bestaat uit 100% natuurklei die zijn gevormd tot fijne korrels. In Biokat´s Diamond is een actiefkool verwerkt waardoor nare geurtjes snel worden gebonden en vervelende geurtjes verleden tijd zijn. De duurzame actiefkool wordt uit kokosnootbast gewonnen. De kokosnootbast is een duurzame bron omdat die weer aangroeit. Het oppervlakte van actiefkool is aan de binnenkant zeer groot, omdat het een zeer poreuze koolstof is. Één gram actiefkool heeft een oppervlakte van maar liefst 1.000 qm. Het voordeel van het grote oppervlakte is dat het in combinatie met de fysieke krachten van het actiefkool nare geurtjes op een effectieve wijze kan binden en voor een lange tijd kan vasthouden. De korrels zijn fijn aan de pootjes van uw kat door de aloë vera die aan het kattengrit is toegevoegd. Meteen nadat de aloë vera bladeren geoogst zijn, gaan ze naar de fabriek waar de bladeren worden gewassen en vervolgens met de hand worden geschild. Na het schillen en wassen worden er verschillende producten van gemaakt, zoals: een vloeibaar concentraat, een poeder concentraat of gel. Aan de Biokat´s Diamond Care Classic wordt het vloeibare concentraat toegevoegd, wat ervoor zorgt dat de korrels een zacht en verzorgd gevoel geven aan de pootjes van uw kat. Op het moment dat de korrels in aanraking komen met vloeistof vormen ze samen platte klontjes. In de klonten wordt zowel urine als nare geurtjes gebonden. De korrels zijn vrijwel stofarm en stuift nauwelijks. Biokat´s Diamond Caer Classic wordt geproduceerd in Duitsland.

Eigenschappen Biokat’s Diamond Care:

 • Biokat’s Diamond Care Classic is gemaakt van 100% natuurklei.
 • Het kattengrit zorgt voor een snelle en effectieve binding van vloeistoffen en geurtjes.
 • Geproduceerd in Duitsland. Het natuurklei is uitsluitend uit gecontroleerde open groeven uit de regio gehaald.
 • Het kattengrit is verwerkt met actiefkool, een extreem poreuze koolstof die zorgt voor een sterke binding van geurtjes.
 • De aloë vera zorgt voor een aangenaam gevoel aan de pootjes van uw kat.
 • Zodra de korrels in contact komen met vloeistof, vormen zich platte klonten.
 • De korrels zijn tot 60 dagen bruikbaar.
 • Biokat’s Diamond is zeer stofarm en stuift amper.

Biokat’s Diamond Care Classic is enkel gemaakt van hoogkwalitatieve en natuurlijke ingrediënten.

3.9/5 (10 Reviews)

Extra informatie

Merk

Biokat's

1 beoordeling voor Biokat’s Diamond Care Classic 8 liter

 1. Wilma de Vries

  Absorbeert erg goed en geen geuroverlast van de korrels. Hier heb ik bij sommige andere kattenbakvulling wel last van.

Een beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Cats Best Oko Plus 40 Javame

Cat’s Best Oko Plus Kattenbakvulling 40 liter

35,32

Sivocat Ultra White 12 liter Javame

Pallet SivoCat Ultra White 12 liter (78 stuks)

503,14

TRIXIE PREMIO CHICKEN TENDERS 4 ST 70 GR

2,69

Pallet AgriSelect Ultra Grey 20 liter (65 st)

647,45