Biokat’s Diamond Care Fresh 8 liter

De nieuwe Biokat´s Diamond Care Fresh kattengrit is 100% gemaakt van natuurlijkklei dat een zeer goede absorptie garandeert. Het natuurklei bevat actiefkool. Actiefkool is afkomstig van kokosnootbast, en groeit na het plukken weer aan. Dit zorgt ervoor dat kokosnootbast een duurzame bron is. Actiefkool kan gecombineerd, met andere krachten extreem snel en effectief geurtjes en vloeistoffen binden. Dit komt omdat actiefkool een poreuze koolstof is die een grote oppervlakte heeft aan de binnenkant. Één gram actiefkool bevat maar liefst 1.000 qm oppervlakte. Bovendien heeft Biokat´s Diamond Care Fresh een overheerlijke babypoedergeur, die zich door zowel de kattenbak als het huis verspreidt.
 • Klonterend
 • Zeer goede geurbinding
 • Met actiefkool
 • 100% natuurlijk
 • Aloë Vera & babypoeder
(1 klantbeoordeling)

8,59

Beschrijving

Biokat’s Diamond Care Fresh

De nieuwe Biokat´s Diamond Care Fresh kattengrit is 100% gemaakt van natuurlijkklei dat een zeer goede absorptie garandeert. Het natuurklei bevat actiefkool. Actiefkool is afkomstig van kokosnootbast, en groeit na het plukken weer aan. Dit zorgt ervoor dat kokosnootbast een duurzame bron is. Actiefkool kan gecombineerd, met andere krachten extreem snel en effectief geurtjes en vloeistoffen binden. Dit komt omdat actiefkool een poreuze koolstof is die een grote oppervlakte heeft aan de binnenkant. Één gram actiefkool bevat maar liefst 1.000 qm oppervlakte. Bovendien heeft Biokat´s Diamond Care Fresh een overheerlijke babypoedergeur, die zich door zowel de kattenbak als het huis verspreidt. Verder is er aloë vera toegevoegd aan Biokat’s Diamond ter verzorging van de kattenpootjes. De aloë vera bladeren worden geplukt als ze rijp zijn en na het oogsten direct naar de fabriek gebracht. In de fabriek worden de bladeren gewassen en handmatig geschild. Vervolgens worden de aloë vera bladeren verwerkt tot een vloeibare-, poederconcentraat of een gel. Dankzij de toevoeging van het vloeibare concentraat voelt het kattengrit fijn en zacht aan, wat een langere tijd aanhoudt. Naast dat het kattengrit van Biokat’s Diamond Care Fresh fijn en zacht aanvoelt, zijn de korrels ook nog eens stofarm. Biokat’s Diamond is een klonterend kattengrit dat op het moment dat het in aanraking komt met vloeistof, zij platte klonten vormen waarin vervelende geurtjes worden gebonden. Dit kattengrit wordt net zoals ieder ander product van Biokat’s geproduceerd in Duitsland.

Eigenschappen Biokat’s Diamond Care Fresh:

 • Biokat’s Diamond Care Fresh is 100% gemaakt uit natuurklei. Natuurklei zorgt voor een klonterend grit met een zeer goede binding van geurtjes.
 • Het natuurklei wordt uitsluitend uit gecontroleerde open groeven uit de regio gehaald.
 • Dit kattengrit is net zoals alle producten van Biokat’s geproduceerd in Duitsland.
 • De kattenbakvulling is bruikbaar tot 60 dagen.
 • De Biokat’s Diamond bevat zachte, fijne en stofarme korrels.
 • De actiefkool zorgt ervoor dat nare geurtjes snel en effectief worden gebonden.
 • Op het moment dat Biokat’s Diamond Care Fresh in aanraking komt met vocht, vormen er platte klonten.
 • Er is aloë vera toegevoegd voor een fijn en langdurig verzorgd gevoel aan de pootjes van uw kat.
 • Er worden alleen hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen gebruikt voor de productie van Biokat’s Diamond Care Fresh.
3/5 (9 Reviews)

Extra informatie

Merk

Biokat's

1 beoordeling voor Biokat’s Diamond Care Fresh 8 liter

 1. Cindy

  HELE GOEDE KATTENGRIT MAKKELIJK KLONTEN WEG TE HALEN VALLEN NIET UITELKAAR WAT BIJ HET MEESTE GRIT WEL GEBEURD URINE RUIK JE NIET EN JE DOET ER EEN MAAND MEE MINIMAAL .SERVICE IS ERG GOED VRAGEN WORDEN VRIJWEL DIRECT VIA WHATSAPP BEANTWOORD SNEL BEZORGD TOP BEDRIJF MVG VASTE KLANT

Een beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Biokat’s Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom

8,95

SivoCat Ultra White

SivoCat White Hygiene 12 iter

6,19

Javame Kruidenhooi Wortel & Echinacea

2,91

Biokat’s Diamond Care Fresh 8 liter

8,59