Biokat’s Diamond Care Multi 8 liter

Voor baasjes met meerdere katten in een huishouden is een hoog effectief kattengrit heel erg belangrijk, zodat de katten en baasjes zich beide prettig voelen. Biokat´s Diamond Care Multi bestaat uit 100% natuurklei. De 2in1 Fresh Lock formula combineert natuurlijk actiefkool en AromaProtect formula. Deze combinatie zorgt ervoor dat de onaangename geurtjes worden gebonden en tegelijkertijd een heerlijk geur afgeeft. Het natuurklei wordt uit kokosnootbast gehaald. Deze duurzame bron groeit na het plukken terug en is dus ideaal voor het gebruik van kattengrit vanwege de ecologische duurzaamheid. Het natuurklei is dan ook afkomstig van gecontroleerde open groeven in Duitsland. De actiefkool is een zeer poreuze koolstof die een enorm oppervlakte heeft aan de binnenkant.
 • Klompend
 • Zeer goede geurbinding
 • Met actiefkool
 • AromaProtect formula
 • Aloë Vera
(2 klantbeoordelingen)

9,29

Beschrijving

Biokat’s Diamond Care Multi

Voor baasjes met meerdere katten in een huishouden is een hoog effectief kattengrit heel erg belangrijk, zodat de katten en baasjes zich beide prettig voelen. Biokat´s Diamond Care Multi bestaat uit 100% natuurklei. De 2in1 Fresh Lock formula combineert natuurlijk actiefkool en AromaProtect formula. Deze combinatie zorgt ervoor dat de onaangename geurtjes worden gebonden en tegelijkertijd een heerlijk geur afgeeft. Het natuurklei wordt uit kokosnootbast gehaald. Deze duurzame bron groeit na het plukken terug en is dus ideaal voor het gebruik van kattengrit vanwege de ecologische duurzaamheid. Het natuurklei is dan ook afkomstig van gecontroleerde open groeven in Duitsland. De actiefkool is een zeer poreuze koolstof die een enorm oppervlakte heeft aan de binnenkant. Één gram actiefkool resulteert in maar liefst 1000 vierkante meter oppervlakte. De Biokat´s Diamond is een fijne korrel en vrijwel stofvrij. Op het moment dat er vloeistof in contact komt met de Biokat´s Diamond Care Multi vormen zich direct platte klompjes, waarin zowel de geur als de vloeistof worden gebonden. De kattenbakvulling bestaat uit het kattengrit met een effectieve geurverbinding en een hoog absorptievermogen, en blauwe parels die een heerlijke geur achterlaten.

Eigenschappen Biokat’s Diamond Care Multi:

 • Biokat’s Diamond Care Multi is hoogwaardig kattengrit speciaal voor huishoudens met meerdere katten.
 • In het kattengrit is de AromaProtect Formula verwerkt. Dit zorgt ervoor dat onaangename geuren worden gebonden en tegelijkertijd een lekker geurtje afgeeft.
 • Er is actiefkool verwerkt in Biokat’s Diamond voor een effectieve geurbinding en een snelle absorptievermogen.
 • Komt het kattengrit in aanraking met vocht, wordt er direct een platte klont gevormd.
 • Het natuurklei is uitsluitend uit gecontroleerde open groeven in Duitsland gehaald.
 • De korrels zijn bijzonder fijn en stofvrij.
 • Biokat´s Diamond Care Multi is ontzettend zuinig in gebruik en gaat tot 44 dagen mee.
 • De korrels bevatten een heerlijke katoenbloesem geur.
 • Gegarandeerd geproduceerd in Duitsland.
4.1/5 (16 Reviews)

Extra informatie

Merk

Biokat's

2 beoordelingen voor Biokat’s Diamond Care Multi 8 liter

 1. Deborah

  Erg fijne kattenbakvulling. Wordt gebruikt voor 2 katten. Bedankt voor de snelle levering!

 2. Fatima van dijk

  Super kattenbakvulling echt een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Sani Cat Aloe Vera 5 x 4 liter

14,60

HOV-HOV PREMIUM KITTY BITES GRAANVRIJ SALMON 100 GR

4,85

Biokat’s Fresh 3 In 1 Kattenbakvulling 18 liter

14,07

Beukensnippers 8mm 5kg Javame

Beukensnippers 8mm 5kg

5,47