Cat’s Best Oko Plus Kattenbakvulling 20 liter

Cat’s Best Original is de eerste kattenbakvulling die twee uiterste met elkaar combineert, namelijk; natuur en hi-tech.  Aan de hand van een technologisch geraffineerd proces zorgen de houtvezels ervoor dat de vloeistoffen en geuren onmiddellijk opgenomen worden om vervolgens de korrels diep van binnen te omhullen. Dit gebeurt allemaal natuurlijk en zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen. Economisch gezien is Cat’s Best de kattenbakvulling voor mensen die kosten willen verlagen.
 • Stofvrij
 • Houtkorrels
 • Geen chemische toevoegingen
 • 100% gerecycled
 • Zacht voor de pootjes

20,11

Beschrijving

Cat’s Best Original Plus Kattenbakvulling

Cat’s Best Original is de eerste kattenbakvulling die twee uiterste met elkaar combineert, namelijk; natuur en hi-tech.  Aan de hand van een technologisch geraffineerd proces zorgen de houtvezels ervoor dat de vloeistoffen en geuren onmiddellijk opgenomen worden om vervolgens de korrels diep van binnen te omhullen. Dit gebeurt allemaal natuurlijk en zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen. Economisch gezien is Cat’s Best de kattenbakvulling voor mensen die kosten willen verlagen. De kattenbakvulling kan tot 7 weken in de kattenbak blijven liggen en is dus enorm zuinig in gebruik. De werkzaamheden voor de kat eigenaar zijn tot het minimum beperkt wat betreft reinigen en vullen. Cat’s Best ontleent zijn productprestaties aan de technologische knowhow van de Duitse wereldleider op het gebied van plantaardige vezeltechnologie. Dit heeft Cat’s Best tot ’s werelds populairste kattenbakvulling gemaakt die volledig bestaat uit plantenvezels. Cat’s Beste Original is een nieuwe generatie duurzame kattenbakvulling. De vulling is gemaakt van duurzame en gecertificeerde grondstoffen, die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Dit helpt het milieu en zorgt ervoor dat de katten een fijne en natuurlijke netheid hebben in het huis.

Eigenschappen Cat’s Best Original Plus:

 • Bindt alle vloeistoffen en geurtjes snel. Het kattengrit ruikt van nature al lekker, zonder enig kunstmatige toevoegingen.
 • Cat’s Best is het enige kattengrit dat volledig biologisch afbreekbaar is om vervolgens opnieuw te worden gecomposteerd.
 • Na 7 weken kunt u de kattenbakvulling in uw GFT afvalbak gooien. De regelmatig gevormde klompjes kunt u dagelijks deponeren in het toilet (let op de plaatselijke afvalvoorschriften indien dit nodig is).
 • Geen hinder in rioolbuizen of waterzuiveringsinstallaties doordat het grit bestaat uit enkel natuurlijke plantenvezels en het op dezelfde manier als wc-papier opgelost wordt in het water.
 • Voor de productie van Cat’s Best wordt er enkel gebruik gemaakt van plantenvezels. De plantenvezels stammen af van de vuren- en sparrenhout.
 • De takken van deze bomen vallen constant uit zichzelf van de bomen. Op deze manier wordt het behoudt van de natuurlijke bossen ondersteunt.
 • Cat’s Best Original is 3 keer zo duurzaam als een normaal klonterend kattengrit.
 • De kattenbakvulling kan tot wel 7 keer zijn eigen volume aan vocht opnemen.
 • Het kattengrit is fluweel zacht voor de pootjes van uw kat.

Tip: De klompjes die in de kattenbak gevormd zijn na het opnemen van vocht en geurtjes kunnen in het toilet worden weggegooid. De klompjes kunnen achter elkaar in het toilet worden weggegooid maar hebben wel genoeg tijd nodig om op te lossen. De tip is dus om de klompjes met een schepje van te voren kleiner te maken, zodat het water de klompjes sneller oplost. Het wordt niet aangeraden om meerdere klompjes tegelijk weg te gooien. Zorg ervoor dat de klompjes kattengrit volledig oplossen in uw toilet om zo een hygiënisch toilet te behouden. Gaat u de gehele kattenbakvulling vervangen? Dan wordt het gebruik van de toilet afgeraden. U kunt de vulling volledig deponeren in de GFT afvalbak of de normaal huishoudelijk afvalbak.

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Merk

Cat's Best

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cat’s Best Oko Plus Kattenbakvulling 20 liter” te beoordelen

Gerelateerde producten

CAT ‘N’ CABOODLE KATTENHENGEL CARNIVAL BAL ASSORTI

4,34

Kitty friend Ultra 15 Liter

8,81

Agriselect Houtkorrels Kattenbakvulling Javame

Agriselect Houtkorrels Kattenbakvulling 20 liter

8,44

Cats Best Oko Plus 40 Javame

Cat’s Best Oko Plus Kattenbakvulling 40 liter

36,03