Catsan Hygiene Kattenbakvulling 11,5 liter

De Catsan Hygiene Plus is een unieke kattenbakvulling voor de behoefte van uw kat. Het kattengrit is een witte kwaliteitskorrel die staat voor hygiëne. Het kattengrit is gemaakt van natuurlijk kalk en kwartszand. De combinaties van deze twee natuurlijke onderdelen zorgen voor de hygiënische-zuivere kleur. Catsan Hygiene Plus heeft over de hele oppervlakte van de korrel fijne poriën die ervoor zorgen dat vocht snel wordt opgenomen en dat de rest van de kattenbak droog blijft. Nare geurtjes worden al geabsorbeerd voordat ze gevormd zijn. Catsan Hygiene heeft op het kattengrit een extra-mineraalbescherming zodat de geurtjes nog sneller en langer worden gebonden.
  • 3x effectiever
  • Fijne poriën
  • Klontvormend
  • Kwartszand
  • Super absorberend

8,79

Uitverkocht

Beschrijving

Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling

De Catsan Hygiene Plus is een unieke kattenbakvulling voor de behoefte van uw kat. Het kattengrit is een witte kwaliteitskorrel die staat voor hygiëne. Het kattengrit is gemaakt van natuurlijk kalk en kwartszand. De combinaties van deze twee natuurlijke onderdelen zorgen voor de hygiënische-zuivere kleur. Catsan Hygiene Plus heeft over de hele oppervlakte van de korrel fijne poriën die ervoor zorgen dat vocht snel wordt opgenomen en dat de rest van de kattenbak droog blijft. Nare geurtjes worden al geabsorbeerd voordat ze gevormd zijn. Catsan Hygiene heeft op het kattengrit een extra-mineraalbescherming zodat de geurtjes nog sneller en langer worden gebonden. Hierdoor voelen de katten zich veilig en schoon en hebben de eigenaren ook geen last van nare geurtjes. Bovendien garandeert Catsan dat er geen gevaarlijke stoffen of vezels in het kattengrit verwerkt zitten.

Hoe gebruikt u de Catsan Hygiene Plus kattenbakvulling?

  • Vul de kattenbak met een laag Catsan Hygiene Plus van minstens 5 cm hoog.
  • Zorg ervoor dat de vaste ontlasting dagelijks wordt verwijderd uit de kattenbak.
  • Schud de kattenbakvulling regelmatig om, om de inhoud te mengen.
  • Zorg er voor dat de gehele inhoud wekelijks wordt vervangen.

Tip: Heeft u thuis vloerverwarming? Zorg voor een isolerende laag tussen de vloer en de kattenbak. Op deze manier kunnen er geen nare geurtjes die in de korrels zijn opgenomen zijn toch vrijkomen.

3.8/5 (4 Reviews)

Extra informatie

Merk

Catsan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Catsan Hygiene Kattenbakvulling 11,5 liter” te beoordelen

Gerelateerde producten

CAROCROC KAT LAM 7 KGCAROCROC KAT LAM 7 KG

38,49

CAROCROC KAT KIP 7 KG

38,49

Beukensnippers 10mm 5kg Javame

Beukensnippers 10mm 5kg

17,85

Trixie Kattenbakzakken M 10st.

2,54