TopCat Hygiëne 20L

  • TOP Cat Hygiëne Strooi 20ltr
  • Antibacterieel en zeer hygiënisch
  • Hygiënisch wit granulaat
  • Inhoud: 20 liter
  • Omvang levering: 1 zak

10,15

Beschrijving

TopCat Hygiëne kattenbakvulling bestaat uit bijzonder fijn gestructureerde, witte mineraalkorrels, die in een speciaal proces worden vervaardigd. TopCat Hygiëne kattenbakvulling is een lichtgewicht, zeer goed absorberend kattenbakvulling dat bestaat uit natuurlijke witte mineraalkorrels. TopCat zuigt vocht snel op, bindt geuren betrouwbaar en remt de ontwikkeling van bacteriën.

Gebruiksaanwijzing: in het vers gereinigde kattentoilet een ca. 7 cm hoge laag TopCat hygiënisch kattenbakvulling strooien. De vaste uitscheidingen van je kat moet je tussendoor verwijderen met een kleine schep.

Reinig het kattentoilet ongeveer elke 14 dagen grondig. Verwijder alle inhoud. Gooi de TopCat hygiëne-kattenbakvulling niet weg via het toilet, omdat er verstoppingsgevaar bestaat. Spoel het kattentoilet uit met een reinigingsmiddel en droog het goed af. Vul een nieuwe laag TopCat hygiëne-kattenbakvulling. Als je het kattentoilet in een ruimte met vloerverwarming hebt geplaatst, raden wij je aan om een geïsoleerde laag (bijvoorbeeld van piepschuim) onder het kattentoilet te leggen.

3.2/5 (18 Reviews)

Gerelateerde producten

Pallet Agriselect Cat Litter Basic Grey 20L (65 st)

336,40

Sivocat Ultra White 12 liter Javame

Pallet SivoCat Ultra White 12 liter (78 stuks)

493,27

Agriselect Houtkorrels Kattenbakvulling Javame

Agriselect Houtkorrels Kattenbakvulling 20 liter

8,11

Cats Best Oko Plus 20 Javame

Cat’s Best Oko Plus Kattenbakvulling 20 liter

19,33