Kattenbakvulling Bleiswijk

Wij hebben verschillende soorten kattenbakvulling en andere dierenbenodigdheden. Zo leveren wij aan dierenspeciaalzaken, kattenpensions, catterys, garage’s en grootverbruikers. Uiteraard leveren wij ook bij u thuis!

Bij Javame kunt u in de online dierenwinkel de juiste kattenbakvulling vinden voor uw kat. Wanneer u de juiste kattenbakvulling voor uw kat heeft gevonden, kan dat verschillende voordelen bieden. Uw kat gebruikt de kattenbak vaak meerdere keren per dag en daarom is het belangrijk dat zowel u als de kat tevreden zijn met de oplossing. Wanneer de kattenbak geen fijne vulling heeft voor uw kat, zal deze op zoek gaan naar een andere plek. Om de voordelen van de verschillende soorten duidelijk te maken, bieden wij u graag advies.

Niet-minerale kattenbakvulling die uit niet-klontvormend materiaal (papierkorrels) bestaan. Ze hebben een enorm absorberend vermogen en zijn geschikt voor katten maar ook voor andere kleine huisdieren. De korrels zijn praktisch stofvrij en geven een prettige geur af. Makkelijk te onderhouden en te vervoeren maar ook zeer milieuvriendelijk.

Minerale kattenbakvulling die uit niet-klontvormend materiaal (silicaat) bestaan. De urine wordt volledig opgenomen door de silicaatkorrels waardoor geurtjes ingesloten blijven. Ook wordt het vocht aan de vaste uitwerpselen onttrokken waardoor deze makkelijker uit te scheppen zijn.

Klontvormend of niet-klontvormende kattenbakvulling

Wanneer je de keuze hebt gemaakt tussen de soort korrels, is er in sommige gevallen ook nog de keuze tussen wel en niet klontvormende kattenbakvulling. Het voordeel van klontvormende kattenbakvulling is dat het de urine van je kat absorbeert en het grit een klont vormt. Deze klonten zijn eenvoudig uit de bak te scheppen. Niet-klontvormende kattenbakvulling absorbeert geurtjes en vocht nog beter, maar hierbij dien je de kattenbak wel wat vaker in zijn geheel te verschonen. Wanneer u kittens heeft, raden wij het aan om voor niet-klontvormende kattenbakvulling te kiezen.

De voordelen van goede kattenbakvulling

Wij leveren kattenbakvulling in de gehele regio Bleiswijk

Binnen deze gemeenten bezorgen wij helemaal gratis, bij een minimale besteding van €25. Natuurlijk bent u altijd welkom om producten te komen afhalen bij ons in Bleiswijk. U kunt maandag t/m donderdag langskomen tussen 09:00 en 12:30. Buiten deze tijden graag even telefonisch contact opnemen.

Wij bieden de volgende populaire merken aan

Deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de jarenlange ervaring van ons en onze klanten. Hierdoor bieden wij een breed assortiment kattenbakvulling zodat u altijd een passend product kan vinden.

Logo Javame
Biokats Logo Javame
Cats Best Logo Javame
Senicat Logo Javame
Sivocat Logo Javame
Plospan Logo Javame
4.5/5 (2 Reviews)